Riktiga möten i Åkersberga

I Åkersberga har man valt att ta tillvara på det personlig mötet, det arbetsrelaterade och festliga, tillika det mellan konsten och människan. Hos konferens Åkersberga möts man av en trogen och pålitlig personal, som gör annars kanske triviala möten till något speciellt och personligt. Bara knappa halvtimmen från Arlanda och med utomordentliga kommunala kommunikationsmedel via buss och tåg, kan man enkelt komma hit från hela landet, oavsett var du bor.

Det spännande med konsten
Åkersberga konferens har gjort det man önskar varje folkets hus gjorde med ny teknologi – de har bjudit in hela världen till sina event. Bortsett ifrån den lokala biofunktionen kan man också streama direktsända event direkt från konserthallar, operahus och sportstadion. Har man huvudet på skaft kan man lätt räkna ut att det går att göra samma sak åt andra hållet. Viktiga budskap, inspirerande tal, teater och konsttillställningar kan filmas och sändas live på nätet eller till andra lokaler.

Det lilla enkla i varje möjlighet
Här kan det bokas klassiska konferenser och evenemang. Placerat centralt i Åkersberga Centrum har ingen långt till något. Alla logistiska faciliteter och tekniska tillbehör finns lätt till hands. Möteslokalerna rymmer mellan 10-205 sittandes och det inbjuds till egenvald filmvisning vid varje konferens. Så enkelt men ändå så personligt för varje grupp. Årsmöten och stämmor blir plötsligt något roligt att se fram emot. I Åkersberga är Möjligheternas Hus Folkets Hus – precis så som det ska vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *