Trött på att gräset alltid är grönare på andra sidan?

Är du trött på att alltid titta på grannens gräsmatta och se hur mycket grönare den är än din? Då finns det en lösning för dig. Lösningen heter rullgräs och innebär att du alltid har det finaste gräset på din gräsmatta. Om du till exempel köper ett renoveringsobjekt där gräsmattan inte är i bra skick kan det vara en snabb och smidig lösning för att få det att blomstra i grönt.

Kvalitetsgräs – en investering
Rullgräs rotar sig snabbt och gör så att ni får samma kvalitetsgräs år efter år, därför är detta en investering som ni endast behöver göra en gång. Om ni har kala fläckar på er gräsmatta kan detta vara en lösning. Det går dessutom mycket snabbare än att så gräsfrön och du kan lägga beställning på din gräsmatta redan nu, på så sätt har du den redan under den sena våren.

Grannarna blir gröna av avund
Det finns många platser där det är viktigt att man har gräs av högsta kvalitet, till exempel på fotbollsplaner. Om du undrar hur kommunen alltid kan ha så fin gräsmatta så är det för att de använder sig av just rullgräs när de planterar istället för att så gräs från frön. Detta kan även du göra och det kommer garanterat att få dina grannar gröna av avund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *